free html website templates

De nostalgie mag niet verloren gaan.
Opgedragen aan Chef Harrie Herfst
Sidney Heinze en team


Koude Voorgerechten en Soepen

les ENTRÉES FROIDES | Koude Voorgerechten

ASIETTE DE POISSON A NOTRE FAÇON € 27,00
samenstelling van gerookte zalm, paling, handgepelde Hollandse garnaal, Noordzee krab en gamba


CARPACCIO de BOEUF cru à la vinaigrette BALSAMICO € 23,50
geplette ossenhaas met een eendenlevermousse, truffel, fijne salade
geparfumeerd met balsamico

CRUDITÉES avec FROMAGE de CHÈVRE € 18,50
samengestelde salade met appel en walnoten, met een in
amandelkorstje gefrituurde geitenkaas en mosterd-honingdressing

TARTE d'HOMARD et THON € 32,00
een taartje van kreeft en tonijn met een mayonaise van kerrie,
cavaillon meloen en komkommer

TERRINE de FOIE GRAS de CANARD avec PRUMEAUX € 26,00
zacht romige paté van eendenlever met gewelde pruimen en brioche

COCKTAIL de CRABE € 36,50
Alaska Kingkrab met grapefruit, avocado en een
zachte saus van Sherry en Cognac

TARTARE de BOEUF avec HUITRES DE ZÉLANDE et CAVIAR € 25,50
tartaar van ossenhaas met Zeeuwse oester en Royal Belgian kaviaar

les POTAGES et les CONSOMMÉS | Soepen

BOUILLON d'OXTAIL CLAIRE  € 15,50
dubbel getrokken ossenstaartbouillon met fijne groenten en lavas

CRÈME de TOMATES au POIREAUX et BASILIC € 12,00
zacht romige tomatensoep met jonge prei en basilicum

BISQUE d'HOMARD à NOTRE FAÇON € 21,50
krachtige kreeftensoep gevuld met kreeft, een wolkje slagroom en Cognac