les ENTRÉES FROIDES | Koude Voorgerechten
ASIETTE DE POISSON A NOTRE FAÇON € 27,00
samenstelling van gerookte zalm, paling, handgepelde Hollandse garnaal, Noordzee krab en gamba
CARPACCIO de BOEUF cru à la vinaigrette BALSAMICO € 23,50
geplette ossenhaas met een eendenlevermousse, truffel, fijne salade
geparfumeerd met balsamico
CRUDITÉES avec FROMAGE de CHÈVRE € 18,50
samengestelde salade met appel en walnoten, met een in
amandelkorstje gefrituurde geitenkaas en mosterd-honingdressing
TARTE d'HOMARD et THON € 32,00
een taartje van kreeft en tonijn met een mayonaise van kerrie,
cavaillon meloen en komkommer
TERRINE de FOIE GRAS de CANARD avec PRUMEAUX € 26,00
zacht romige paté van eendenlever met gewelde pruimen en brioche
COCKTAIL de CRABE € 36,50
Alaska Kingkrab met grapefruit, avocado en een
zachte saus van Sherry en Cognac
TARTARE de BOEUF avec HUITRES DE ZÉLANDE et CAVIAR € 25,50
tartaar van ossenhaas met Zeeuwse oester en Royal Belgian kaviaar
les POTAGES et les CONSOMMÉS | Soepen
BOUILLON d'OXTAIL CLAIRE € 15,50
dubbel getrokken ossenstaartbouillon met fijne groenten en lavas
CRÈME de TOMATES au POIREAUX et BASILIC € 12,00
zacht romige tomatensoep met jonge prei en basilicum
BISQUE d'HOMARD à NOTRE FAÇON € 21,50
krachtige kreeftensoep gevuld met kreeft, een wolkje slagroom en Cognac