web authoring software

Koude Voorgerechten en Soepen

les ENTRÉES FROIDES 

SAUMON FUMÉ à NOTRE FACON € 23,50
o
p onze wijze geserveerde gerookte zalm 

SALADE CREVETTES d’HOLLANDE avec RÉMOULADE € 20,50 
salade met hollandse garnaaltjes geparfumeerd met een romige rémouladesaus 

CARPACCIO de BOEUF cru à la vinaigrette BALSAMICO € 17,00 
dun gesneden ossenhaas gevuld met eendenlevermousse, en een fijne salade geparfumeerd met balsamicodressing 

CRUDITÉES avec FROMAGE de CHÈVRE € 15,50 
samengestelde salade met appel en walnoten, met een in amandelkorstje gefrituurde geitenkaas en mosterd-honingdressing

COCKTAIL de CRABES et PAMPLEMOUSSE € 27,00 
crabcocktail met grapefruit en een zachte sherry-cognacsaus 

TARTE de HOMARD € 27,50
een taartje van kreeft met een mayonaise van dille en limoen 

TERRINE de FOIE GRAS de CANARD € 19,50 
zacht romige paté van eendenlever 

PATÉ de GIBIER € 16,50 
wildpaté geserveerd met een gel van zilverui en laurier 

les POTAGES et les CONSOMMÉS
 

BOUILLON de QUEUE de BOEUF € 7,50
ossenstaartbouillon

CRÈME de TOMATES au POIREAUX et BASILIC € 7,00
zacht romige tomatensoep met prei en basilicum

BISQUE de HOMARD à NOTRE FAÇON € 10,50
fijne romige kreeftensoep gemaakt naar onze wijze

BOUILLON de GIBIER € 9,00
krachtige wildbouillon met wildravioli en bosuitjes