les ENTRÉES FROIDES
SAUMON FUMÉ à NOTRE FACON € 24,50
op onze wijze geserveerde gerookte zalm
SALADE CREVETTES d’HOLLANDE € 23,50
salade met hollandse garnaaltjes geparfumeerd met een romige mosterd-truffelmayonaise en zoet-zure komkommer
CAVIAR € 35,00
rösti met gebakken kwartelei, crème fraiche, bieslook en 10 gram kaviaar
kaviaar per 10 gram extra € 22,50
CARPACCIO de BOEUF cru à la vinaigrette BALSAMICO € 19,50
dun gesneden ossenhaas gevuld met eendenlevermousse, en een fijne salade
geparfumeerd met balsamicodressing
CRUDITÉES avec FROMAGE de CHÈVRE € 17,50
samengestelde salade met appel en walnoten, met een in
amandelkorstje gefrituurde geitenkaas en mosterd-honingdressing
COCKTAIL de HOMARD avec ASPERGES € 29,50
cocktail van kreeft met groene en witte asperges met mayonaise en truffelolie
ASPERGES avec SAUMON FUMÉ et PROCIUTTO € 19,50
in groene kruidenmayonaise gemarineerde asperges met gerookte zalm en gerookte ham
les POTAGES et les CONSOMMÉS
BOUILLON de QUEUE de BOEUF € 9,50
ossenstaartbouillon
CRÈME de TOMATES au POIREAUX et BASILIC € 9,00
zacht romige tomatensoep met prei en basilicum
BISQUE de HOMARD à NOTRE FAÇON € 13,50
fijne romige kreeftensoep gemaakt naar onze wijze
CRÈME d’ASPERGES € 10,00
asperge crèmesoep met ham en kwartelei