les ENTRÉES CHAUDES | Warme Voorgerechten
les PLATS INTERMÉDIAIRES | Tussengerechten
COQUILLES SAINT-JACQUES € 26,50
jacobsmosselen als mousseline en gebakken met groene asperge en een luchtige saus van langoustine
FOIE GRAS avec TARTE TATIN € 24,50
gebakken ganzenlever met een gekarameliseerd appeltaartje en een
jus met port
CUISSES de GRENOUILLES €23,50
gebakken kikkerbillen geserveerd in een zacht romige knoflooksaus
GAMBA et FRUITS de MER MAISON € 26,50
gebakken gamba en zeevruchten met pasta, tomaat,
knoflook en een vleugje pastis
les POISSONS | Visgerechten
SOLE à la MEUNIÈRE € 59,00
naturel gebakken zeetong
FILETS de SOLE ODE A LA FAMILLE € 47,00
gebakken zeetongfilets met langoustinestaartjes, druiven, bosuitjes en een frisse Champagnesaus
POISSON du JOUR dagprijs
dagelijks uitgekozen visgerecht