how to create your own web page for free

Warme Voorgerechten, Visgerechten en Menu's

les ENTRÉES CHAUDES 

COQUILLES SAINT-JACQUES € 26,50
gebakken jacobsmosselen/parmaham/venkel en een saus van chili en pastis

GAMBA MAISON € 23,50
gebakken gamba’s in romige kruidensaus met een vleugje knoflook en pasta

ASPERGES avec GAMBA ORIËNTAL € 23,50
roerbak van asperges, gamba, cashewnoten en ketjap 

les POISSONS 

SOLE à la MEUNIÈRE € 55,00
naturel gebakken zeetong

FILETS de SOLE SAINT-HÉLÉNA € 41,00
gebakken zeetongfilets met een garnituur van uitjes, kerry, mango-chutney, rivierkreeftstaartjes en banaan

POISSON du JOUR dagprijs
dagelijks wisselend visgerecht

ASPERGES avec SAUMON à la VAPEUR, sauce HOLLANDAISE € 36,00
asperges met gestoomde zalm en hollandaisesaus 


les MENUS

LUNCHMENU € 47,50
dagelijks wisselend drie gangen lunchmenu

MENU MARCHÉ € 69,50
dagelijks wisselend 5 gangen menu