bootstrap html templates

Warme Voorgerechten, Tussen- en Visgerechten, Menu's


les ENTRÉES CHAUDES


COQUILLES SAINT-JACQUES € 21,00 
gebakken jacobsmosselen/parmaham/venkel en een saus van chili en pastis 


FOIE GRAS avec TARTE TATIN € 19,50 
gebakken ganzenlever met gecarameliseerd appeltaartje en een lichte jus 

GAMBA MAISON € 17,50 
gamba’s geserveerd met brede lintpasta, pesto en een kruidensaus met een vleugje knoflook 


les POISSONS


SOLE à la MEUNIÈRE € 49,50 
naturel gebakken zeetong 

FILETS de SOLE SAINT-HÉLÉNA € 36,50
gebakken zeetongfilets met een garnituur van uitjes, kerry, mango-chutney, rivierkreeftstaartjes en banaan  

POISSON du JOUR dagprijs 
dagelijks wisselend visgerecht   

-

LUNCHMENU € 39,50 
dagelijks wisselend drie gangen lunchmenu 

MENU MARCHÉ € 59,50
dagelijks wisselend 5 gangen menu