build a website for free

Warme Voorgerechten, Tussen- en Visgerechten, Menu's

COQUILLES SAINT-JACQUES € 19,50
gebakken jacobsmosselen/parmaham/venkel en een saus van chili en pastis

FOIE GRAS avec TARTE TATIN € 19,50
gebakken ganzenlever met gecarameliseerd appeltaartje en een lichte jus

GAMBA MAISON € 17,50
gamba’s geserveerd met brede lintpasta en een kruidensaus met een vleugje knoflook

 RAGOUT FIN de CHEVREUIL € 15,50
fijne ragout van ree 

-

SOLE à la MEUNIÈRE € 49,50
naturel gebakken zeetong 

FILETS de SOLE SAINT-HÉLÉNA € 36,50
gebakken zeetongfilets met een garnituur van uitjes, kerry, mango-chutney, rivierkreeftstaartjes en banaan 

POISSON du JOUR dagprijs 
dagelijks wisselend visgerecht   

-

LUNCHMENU € 39,50 
dagelijks wisselend drie gangen lunchmenu 

MENU MARCHÉ € 59,50
dagelijks wisselend 5 gangen menu