free bootstrap theme

Warme Voorgerechten, Visgerechten en Menu's

les ENTRÉES CHAUDES 

  COQUILLES SAINT-JACQUES € 21,00
gebakken jacobsmosselen/parmaham/venkel en een saus van chili en pastis 

FOIE GRAS avec TARTE TATIN € 19,50
gebakken ganzenlever met gecarameliseerd appeltaartje en een lichte jus 

GAMBA MAISON € 17,50
gebakken gamba's in romige kruidensaus met een vleugje knoflook en pasta

les POISSONS 

  SOLE à la MEUNIÈRE € 49,50 
naturel gebakken zeetong 

FILETS de SOLE SAINT-HÉLÉNA € 36,50
gebakken zeetongfilets met een garnituur van uitjes, kerry, mango-chutney, rivierkreeftstaartjes en banaan  

POISSON du JOUR dagprijs 
dagelijks wisselend visgerecht  

les MENUS

LUNCHMENU € 39,50 
dagelijks wisselend drie gangen lunchmenu 

MENU MARCHÉ € 62,50 
dagelijks wisselend 5 gangen menu