free web builder


Warme Voorgerechten, Visgerechten en Menu's


les ENTRÉES CHAUDES | Warme Voorgerechten
les PLATS INTERMÉDIAIRES | Tussengerechten

COQUILLES SAINT-JACQUES € 26,50
jacobsmosselen als mousseline en gebakken met groene asperge en een luchtige saus van langoustine

FOIE GRAS avec TARTE TATIN € 24,50
gebakken ganzenlever met een gekarameliseerd appeltaartje en een
jus met port

CUISSES de GRENOUILLES €23,50
gebakken kikkerbillen geserveerd in een zacht romige knoflooksaus

GAMBA et FRUITS de MER MAISON € 26,50
gebakken gamba en zeevruchten met pasta, tomaat,
knoflook en een vleugje pastis 


les POISSONS | Visgerechten

SOLE à la MEUNIÈRE € 59,00
naturel gebakken zeetong

FILETS de SOLE ODE A LA FAMILLE   € 47,00
gebakken zeetongfilets met langoustinestaartjes, druiven, bosuitjes en een frisse Champagnesaus

POISSON du JOUR dagprijs
dagelijks uitgekozen visgerecht