bootstrap themes

Vleesgerechten




les VIANDES


TOURNEDOS STROGANOFF € 39,00
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook, champignons, 
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 39,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce au POIVRES VERT € 37,50
fijne kalfsentrecôte met een romige groene pepersaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 36,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus
waarin morilles en truffel

CARRÉ d'AGNEAU, sauce avec MIEL et THYM €38,50
rosé gebraden lamsrack met honing-thymsaus

CÔTE de BOEUF, sauce BÉARNAISE pour 2 pers. € 90,00
gebraden runderribstuk voor 2 personen geserveerd met béarnaisesaus 

ASPERGES FLAMANDE € 27,50
traditioneel geserveerde asperges met ham, ei en boterjus

ASPERGES avec FILET de VEAU, COULIS de HOMARD € 39,50
asperges met rosé gebraden kalfshaas, kreeft en een kreeftencoulis