Vlees Hoofdgerechten
TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 36,00
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus
TOURNEDOS STROGANOFF € 34,50 biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook,
cognac en wodka
FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 34,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus
CARRÉ de VEAU avec sauce au POIVRES VERT € 29,50
fijne kalfsentrecôte met een romige groene pepersaus
CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 31,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus
waarin morilles en truffel
CARRÉ d’AGNEAU sauce au MIEL et THYM € 34,50
rosé gebraden lamsrack met honing-thymsaus
STEAK TARTARE € 31,50
traditionele aangemaakte rauwe rundertartaar geserveerd met frites en salade