free html website templates

Vleesgerechten




les VIANDES

TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 38,50
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus

TOURNEDOS STROGANOFF € 37,00
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook, champignons, 
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 37,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce au POIVRES VERT € 34,50
fijne kalfsentrecôte met een romige groene pepersaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 34,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus
waarin morilles en truffel

CARRÉ d’AGNEAU, sauce avec MIEL et THYM € 36,50
rosé gebraden lamsrack met honing thijmsaus