free site creation software

Vleesgerechten




les VIANDES


TOURNEDOS STROGANOFF € 38,00
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook, champignons, 
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 38,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce au POIVRES VERT € 36,50
fijne kalfsentrecôte met een romige groene pepersaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 34,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus
waarin morilles en truffel

CARRÉ d'AGNEAU, sauce avec MIEL et THYM €37,50
rosé gebraden lamsrack met honing-thymsaus

CÔTE de BOEUF, sauce BÉARNAISE pour 2 pers. € 80,00
gebraden runderribstuk voor 2 personen geserveerd met béarnaisesaus