bootstrap builder

Vlees Hoofdgerechten



TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 35,50
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus

TOURNEDOS STROGANOFF € 33,50
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook,
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 34,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce ROQUEFORT € 29,50
 fijne kalfsentrecôte met een romige roquefortsaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 31,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes
in een romige saus waarin morilles en truffel

CUISSE de LIÈVRE à la MODE € 28,50
 in zijn eigen jus gaargestoofde hazenbout

FILET de RÂBLE de FAON sauce VIN ROUGE € 38,50
gebraden hertenkalfsrugfilet met paddestoelenrisotto, wildgarnituur en rode-wijnsaus

FAISAN avec CHOUCROUTE et FOND de FAISAN € 31,50
gebraden borstfilet en gegaarde poot van fazant geserveerd met zuurkool-pastinaakpuree en
een romige fazantenjus