site maker

Vleesgerechten




les VIANDES

TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 39,50
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus

TOURNEDOS STROGANOFF € 38,00
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook, champignons, 
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 38,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce au POIVRES VERT € 36,50
fijne kalfsentrecôte met een romige groene pepersaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 34,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus
waarin morilles en truffel

CUISSE de LIÈVRE à la MODE € 33,50
in zijn eigen jus gaargestoofde hazenbout

FILET de RÂBLE de FAON, sauce VIN ROUGE € 41,50
gebraden hertenkalfsrugfilet, wildgarnituur en rode-wijnsaus

FAISAN avec CHOUCROUTE et FOND de VOLAILLE € 34,50
gebraden borstfilet en gegaarde poot van fazant, zuurkool, knolselderijpuree en een romige gevogeltejus

FILET de CHEVREUILLE, sauce avec AIRELLES € 46,00
gebraden reerugfilet met zijn eigen fond en vossebessen