design your own website for free

Vlees Hoofdgerechten



TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 35,50
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus

TOURNEDOS STROGANOFF € 33,50
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook,
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 34,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec GRAINES de SÉSAME et sauce VIN ROUGE € 29,50
 fijne kalfsentrecôte met een korstje van sesamzaad geserveerd met rode wijnsaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 31,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus waarin morilles en truffel

CARRÉ d’AGNEAU sauce avec MIEL et THYM € 31,50
 rosé gebraden lamsrack met een honing-thijmsaus

TOURNEDOS avec CROÛTE des HERBES et MOUTARDE sauce HOMARD € 34,50
biefstuk van de haas met een groene kruiden-mosterddeksel en een romige kreeftensaus