web templates free download

Vlees Hoofdgerechten




TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 36,00 
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus 

TOURNEDOS STROGANOFF € 34,50 
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook,
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 34,50 
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce au POIVRES VERT € 29,50 
 fijne kalfsentrecôte met een romige groene pepersaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 31,50 
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes in een romige saus
waarin morilles en truffel

CARRÉ d’AGNEAU sauce au MIEL et THYM € 34,50
rosé gebraden lamsrack met honing-thymsaus

STEAK TARTARE € 31,50
traditionele aangemaakte rauwe rundertartaar geserveerd met frites en salade