bootstrap templates

Vlees Hoofdgerechten



TOURNEDOS ROSSINI avec sauce PORTO € 35,50
biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken eendenlever en geserveerd met een portsaus

TOURNEDOS STROGANOFF € 33,50
biefstuk van de haas in een paprikasaus met uitjes, ham, knoflook,
cognac en wodka

FILET et RIS de VEAU, sauce MOUTARDE € 34,50
rosé gebraden kalfshaas en krokant gebakken hartzwezerik met een zachte mosterdsaus

CARRÉ de VEAU avec sauce ROQUEFORT € 29,50
 fijne kalfsentrecôte met een romige roquefortsaus

CAILLE avec sauce MORILLES et TRUFFE € 31,50
gebraden kwartelborstjes en zacht gegaarde pootjes
in een romige saus waarin morilles en truffel

FILET de PINTADE, JUS de VOLAILLE et FOIE GRAS € 28,50
zacht gegaarde parelhoenborstfilet met gevogeltejus waarin gesmolten ganzenlever 

FILET de RÂBLE de CHEVREUILLE sauce VIN ROUGE € 38,50 
gebraden reerugfilet en rode-wijnsaus 

CÔTE de BOEUF, sauce BÉARNAISE € 75,00 pour 2 pers. 
gebraden runderribstuk voor 2 personen geserveerd met béarnaisesaus