SAUMON FUMÉ
Huisgerookte zalm lauwwarm geserveerd met aardappel, krab, crème fraîche en Baeri kaviaar
€ 29,50
TORCHON DE FOIE DE CANARD
Zachte romige paté van eendenlever met vijgencompote en getoast brioche
€ 28,50
COCKTAIL DE MER
Cocktail van kreeft en Hollandse garnalen met groene appel, avocado, grapefruit en een zachte saus van Sherry en Cognac
€ 37,00
ANGUILLE FUMÉE
Gerookte paling met knolselderij, langoustine en een mayonaise van rode biet
€ 32,50
TARTARE DE BOEUF AVEC HUÎTRES
À la minute gesneden ossenhaas met Bretonse oester, aardappel rösti en bieslook crème
€ 28,50 (extra 10 gr. Baeri kaviaar € 27,50)
COQUILLES SAINT-JACQUES AVEC BEURRE BLANC
Combinatie van flan en gebakken coquilles met een zachte saffraan botersaus
€ 28,50
FOIE OIE AVEC TARTE TATIN
Gebakken ganzenlever met een gekarameliseerd appeltaartje en jus met port
€ 28,50
BISQUE DE HOMARD À NOTRE FAÇON
Romige kreeftensoep op onze wijze met een vleugje Cognac kreeft en bieslook
€ 32,50 per persoon
GAMBA MAISON
Gamba’s met pasta in een romige saus van knoflook en peterselie en een coulis van geroosterde paprika
€ 27,50
5 GANGEN CHEFS MENU
Per tafel te bestellen
€ 119,- per persoon
SOLE À LA MEUNIÈRE AVEC SAUCE TARTARE
Wilde Noordzeetong met eigen jus, tartaarsaus en citroen
dagprijs
FILETS DE SOLE SAINT-HÉLÉNA
Gebakken zeetongfilets met een garnituur van uitjes, kerrie, mangochutney, rivierkreeftstaartjes en banaan
€ 52,50
TURBOT POCHÉ AVEC SAUCE CHAMPAGNE
In Champagne gepocheerde tarbot geserveerd in zijn eigen jus
€ 59,50
CABILLAUD AVEC SAUCE DIJONAISE
Kabeljauwrug met spinazie en een mousselinesaus met Dijon mosterd
€ 39,50
TOURNEDOS ROSSINI AVEC SAUCE MADEIRA
Biefstuk van de haas afgemaakt met gebakken ganzenlever geserveerd met een Madeirasaus
en verse truffel
€ 47,50
POULET BLANC FERMIER À LA CRÈME
Franse boerderijkip in een romige saus van witte wijn en eekhoorntjesbrood
€ 46,50
PIÈCE D’AGNEAU SAUCE AVEC MIEL ET THYM
Rosé gebraden lamsfilet, ribstuk en een kroketje van lamsnek met een honing-tijmsaus
€ 47,50
RIS DE VEAU CROUSTILLANT AVEC MORILLES
Krokant gebakken kalfszwezerik met een zachte morillesaus
€ 47,50
CHATEAUBRIAND STROGANOFF (pour 2 personnes)
Middenstuk van de ossenhaas met een saus van paprika, champignons, uitjes, Cognac en Wodka aan tafel bereid
€ 95,00
DAME BLANCHE
Vers gedraaid vanille ijs met slagroom, krokante amandel en een warme saus van Valrhona chocolade
€ 14,50
GÂTEAU FROMAGE BLANC
Taartje van monchou met frambozensaus, en ijs van boeren yoghurt
€ 14,50
CRÊPES SUZETTE (pour 2 personnes)
Aan tafel bereide flensjes met Grand Marnier en sinaasappel
€ 20,50 p.p.
CLAFOUTIS AUX PRUNEAUX
Clafoutis met gedroogde pruimen en roomijs van Pedro Ximenez
€ 14,50
FROMAGE
Een selectie van ons kaasplateau
€ 19,50
Voor onze vegetarische gasten stellen wij met liefde prachtige gerechten samen.
Wij werken met de mooiste groenten en meelspijzen en overleggen graag wat uw wensen zijn.
Copyright © 2024 'T Spiehuis
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor